B&O Play H8

De Bang & Olufsen BeoPlay H8 is een hoofdtelefoon vol features. Draadloos en noise-cancelling, een ideale combinatie voor iedereen die alles uit het leven haalt. Altijd een goede sound, zonder lastige draden en zonder vervelende geluiden van buitenaf.
Niet op voorraad
€ 0,00

Beschrijving

Bang & Olufsen heeft met de B&O Play-serie een behoorlijk statement gemaakt. Niet langer maakt de Deense fabrikant alleen maar extreem dure televisies en stereo-sets, ook met een normaal budget kan je tegenwoordig genieten van Scandinavisch design.

 

De B&O Play H8 is het summum van de Beoplay-serie. In de H8 zit alles wat B&O in huis heeft en dat is behoorlijk wat. Net als zijn kleine broertje, de B&O Play H7, is deze H8 een draadloze bluetooth hoofdtelefoon. Wat de H8 echter zo bijzonder maakt is dat deze hoofdtelefoon ook noise-cancelling aan boord heeft. Een draadloze, noise cancelling hoofdtelefoon is vrij zeldzaam. Zeker als hij er zo goed uit ziet als deze B&O Play H8!

 

Voor het draadloze gedeelte maakt de B&O H8 gebruik van Bluetooth 4.2 met AptX. Deze verbinding zorgt voor genoeg bandbreedte om een uitstekend signaal van bijvoorbeeld je telefoon naar de hoofdtelefoon te sturen. De tijden dat een Bluetooth verbinding minder goed was dan een bedrade verbinding zijn nu echt verleden tijd. Gelukkig maar, want nu kan je zonder snoeren toch genieten van alles wat de Beoplay H8 te bieden heeft.

 

Vooral tijdens het reizen met de trein of het vliegtuig zal je dankbaar zijn voor de uitstekende noise-cancelling die Bang & Olufsen heeft gebruikt. Monotone geluiden worden uitstekend weggefilterd, maar ook andere geluiden verdwijnen naar de achtergrond.

 

Met het comfort zit het wel goed. B&O Play heeft mooie zachte oorkussens van lamsleer gebruikt. In tegenstelling tot veel andere fabrikanten die kunstleer gebruiken! Echt leer is een natuurlijk materiaal en zal dus steeds mooier worden. In tegenstelling tot kunstleer, dat simpelweg verslijt. Hoewel de H8 een on-ear hoofdtelefoon is weten ze hiermee toch een uitstekend comfort te behalen, mede dankzij het memory-foam in de oorkussens. Ook de hoofdband is voorzien van leer. Erg chic.

 

Aan de zijkant van de rechter oorschelp heeft een Bang & Olufsen een touchpad in de hoofdtelefoon ingebouwd. Hiermee is het mogelijk het volume te regelen (draaien met de klok mee voor harder, tegen de klok in voor zachter), de noise cancelling aan of uit te schakelen (swipe omhoog of omlaag), om nummers te skippen (swipe vooruit of achteruit) en om telefoontjes te beantwoorden of het afspelen te stoppen (tikken op de oorschelp). Geniaal, een ander woord hebben we er niet voor. Nooit meer graaien in je jaszak als je plotseling gebeld wordt!

 

De geluidskwaliteit is zoals je mag verwachten. Een mooie volle sound, die perfect is toegesneden op gebruik onderweg. Zonder noise cancelling klinkt de hoofdtelefoon net wat fijner, maar ook met de noise cancelling ingeschakeld is het geen straf om naar de B&O Play H8 te luisteren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:B&O Play H8
Uw waardering

Pluspunten

  • Bluetooth APT-X voor perfecte draadloze kwaliteit
  • Noise-cancelling
  • Prachtige B&O-afwerking

Specificaties

Pluspunten
  • Bluetooth APT-X voor perfecte draadloze kwaliteit
  • Noise-cancelling
  • Prachtige B&O-afwerking
Minpunten Nee
In de verpakking Nee
Kabeltype J
Afneembare Kabel Ja
Driver maat Nee
Aantal drivers 1
Driver Type Dynamisch
Opvouwbaar Nee
Microfoon Ja
Impedantie Nee
Actieve noise-cancelling Ja
Frequentiebereik Nee
Gewicht (exclusief kabel) 255 gr
Afstandsbediening / kabel Apple
Gevoeligheid Nee
Garantie 2 jaar
Type n.v.t.
Formaat plug n.v.t.
Type Plug Nee

> 365 dagen ruilen > Voor 23.59u besteld, morgen gratis in huis