B&O Play H9

De B&O Play H9 is een van de fijnste hoofdtelefoons voor dagelijks gebruik. Draadloos, noise cancelling, zéér comfortabel en ook nog eens prachtig om te zien.
Niet op voorraad
€ 0,00

Beschrijving

Jezelf echt eens trakteren, daar is de BeoPlay H9 uitermate geschikt voor. Of je nou in het vliegtuig zit, in alle rust onderweg naar verre oorden. Op kantoor, zonder gestoord te worden door een rumoerige omgeving. De noise-cancelling van de H9 zorgt voor luisterervaring die simpelweg niet te evenaren is.

 

Bang & Olufsen is geniaal als het op een speciale gebruikservaring aan komt. Dan hebben we het niet alleen over de afwerking met de beste kwaliteit lamsleer of de constructie van aluminium. We hebben het dan ook over de touch-control die alle BeoPlay hoofdtelefoons hebben. De rechter oorschelp is gevoelig voor aanraking, een geniale vinding. Draaien om het volume te veranderen, swipen om de noise-cancelling aan en uit te schakelen of tikken om een oproep te beantwoorden. Een swipe naar voren of achteren zorgt voor een volgend of vorig nummer. Het is simpel, maar erg doeltreffend. 

 

Hoofdtelefoons met Bluetooth én noise-cancelling. Het zijn er niet veel, maar ze zijn erg speciaal. Deze BeoPlay H9 is de over-ear versie van de BeoPlay H8, die on-ear is.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:B&O Play H9
Uw waardering

Specificaties

Pluspunten Nee
Minpunten Nee
In de verpakking Nee
Kabeltype J
Afneembare Kabel Ja
Driver maat 40 mm
Aantal drivers 1
Driver Type Dynamisch
Opvouwbaar Nee
Microfoon Ja
Impedantie Nee
Actieve noise-cancelling Ja
Frequentiebereik Nee
Gewicht (exclusief kabel) 255 gr
Afstandsbediening / kabel Apple
Gevoeligheid Nee
Garantie 2 jaar
Type n.v.t.
Formaat plug n.v.t.
Type Plug

> 365 dagen ruilen > Voor 23.59u besteld, morgen gratis in huis > Klantenservice 020 700 8282