Defecten

Het kan gebeuren dat een product na verloop van tijd niet meer (goed) werkt. Op alles wat wij verkopen is de normale fabrieksgarantie van toepassing. Dat wil zeggen alle defecten die veroorzaakt zijn door een tekortkoming in het product. Defecten als gevolg van ruw gebruik vallen hier uitdrukkelijk buiten.

 

Voor een snelle afhandeling zijn een aantal dingen belangrijk;
 
  • We hebben alleen het product zelf nodig, bewaar alle accessoires goed want het kan zijn dat je die nodig hebt voor het vervangende product.
  • Zorg dat je naam, het afleveradres en bestelnummer zijn bijgesloten. Dus echt in de verpakking, niet OP de verpakking!
  • Stuur je oordopjes retour, zorg dan dat deze schoon zijn en bewaar de rubberen tips. Vanuit hygiënisch oogpunt kunnen we oordoppen die hier niet aan voldoen helaas niet in behandeling nemen.
 

Na ontvangst testen wij het product en beoordelen of het defect onder de garantie valt. Over het algemeen duurt dit zo'n 1 a 2 weken. We doen ons uiterste best om alle defecten zo snel mogelijk te verwerken, maar het kan voorkomen dat we (bijvoorbeeld) moeten wachten op reparatie bij de importeur. 

 

Je kunt defecte producten opsturen naar dit adres:
HDPHNS.com
Weteringschans 165
1017XD Amsterdam


Let op: defecten vallen niet onder de 365 dagen niet goed, geld terug garantie.

> 365 dagen ruilen > Voor 23.59u besteld, morgen gratis in huis