Fiio K1

Fiio does it again. Een dac en versterker van maar 11 gram! En vergis je niet in de klank, want de K1 doet gewoon 24 bit en 96 kHz dus bespaard is er zeker niet.

Op voorraad
€ 49,99

Beschrijving

De Fiio K1 is een kleine USB-DAC en hoofdtelefoonversterker, die je kunt aansluiten op je laptop of pc, maar ook op je telefoon of tablet! Voor de Apple-gebruikers hebben we de L19 Lightning-kabel, waarmee je de Fiio K1 een perfect digitaal signaal kunt aanleveren.

 

Met de Fiio K1 til je de geluidskwaliteit van elk apparaat omhoog. Een beetje zoals de Audioquest Dragonfly, maar dan voor de helft van het geld. Klinkt goed? Wacht maar tot je 'm hoort!

 

Een in je telefoon ingebouwde versterker en dac zijn vaak niet van de beste kwaliteit. Sterker nog, ze zijn vaak gemaakt met de goedkoopste onderdelen. Het hoeft daarom niet duur te zijn dit te verbeteren. Fiio maakt al jaren versterkers en dacs en heeft precies daar zijn specialiteit van gemaakt. Met hun jarenlange ervaring kunnen ze voor weinig geld tot een flinke verbetering behalen.

 

De K1 is erg simpel in gebruik. Je sluit 'm aan via USB, waarna de K1 het digitaal signaal omzet naar analoog, versterkt en naar je hoofdtelefoon stuurt. Het resultaat is duidelijk: meer geluidskwaliteit. De Fiio K1 heeft geen accu, maar gebruikt stroom via het aangesloten apparaat. De K1 gebruikt zo weinig stroom dat ook je Apple apparaten er geen probleem van maken. Bij grotere dacs kan dit een probleem zijn, maar de Fiio K1 werkt dus direct.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fiio K1
Uw waardering

Pluspunten

  • Klein en lichtgewicht
  • Geen accu dus nooit leeg

Minpunten

  • Beperkt vermogen

Over Fiio

Fiio is een Chinese fabrikant met een uitgebreid assortiment aan hoofdtelefoonversterkers. Fiio hoofdtelefoonversterkers verhogen de geluidskwaliteit aanzienlijk. 

 

De grootste verbetering wordt behaald als je het best mogelijke signaal naar de Fiio stuurt. Bij een iPod of iPhone betekent dat het gebruik van een line-out kabel, bij een pc of mac is de USB-verbinding optimaal. Daarnaast is een optische verbinding ook nog mogelijk.

 

HDPHNS is officieel Fiio dealer voor de Benelux. 

Specificaties

Pluspunten
  • Klein en lichtgewicht
  • Geen accu dus nooit leeg
Minpunten
  • Beperkt vermogen
In de verpakking Nee
Gewicht (exclusief kabel) Nee
Garantie 1 jaar
Frequency Response Nee
Frequency Response Nee
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

> 365 dagen ruilen > Voor 23.59u besteld, morgen gratis in huis