• > 365 dagen ruilen
  • > Voor 23.59u besteld, morgen gratis in huis
  • > Klantenservice 020 700 8282

Maak een luisterafspraak

We willen weten wat we verkopen, dus we hebben vrijwel alle hoofdtelefoons, audiospelers en versterkers standaard luisterklaar en ingespeeld op ons kantoor in Amsterdam.

 

Het kiezen van de juiste combinatie is niet alleen een kwestie van kennis over de producten. Het is ook een kwestie van smaak. Het is dus erg belangrijk om een aantal hoofdtelefoons of versterkers te proberen om zo tot de perfecte combinatie te komen. Een Audeze LCD-3 met de Hifiman HE-1000 vergelijken? Horen wat een Nordost-kabel met de geluidskwaliteit doet? De Astell & Kern AK380 een keertje vasthouden? Het kan allemaal!

 

Het gebeurt regelmatig dat onze klanten zo enthousiast zijn over de hoofdtelefoon, versterker of audiospeler die ze beluisteren dat deze gelijk mee naar huis genomen wordt. We vragen daarom altijd om een afspraak te maken, dan kunnen we ruim de tijd voor je nemen en weet je zeker dat alle relevante apparatuur beschikbaar is.

 

We hebben op kantoor niet alleen lekkere koffie maar ook een PIN-automaat. Je kunt dus direct meenemen waar je voor kwam. Wel zo handig!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!