B&O Play

B&O Play

B&O Play is de portable audio-lijn van Bang & Olufsen. B&O Play combineert de strakke lijnen en materialen van B&O met een vriendelijker prijskaartje. Bang & Olufsen staat bekend als een van grondleggers het strakke Scandinavische design en dat zie (en voel je) direct terug in deze producten. Geen ander merk heeft dezelfde feelgood factor. Gelukkig heeft de geluidskwaliteit hier niet onder te lijden, die is gewoon goed.

 

Ook de BeoPlay multiroom-speakers hebben we in het assortiment. Deze speakers kan je via Bluetooth of Airplay aansturen en integreren perfect in je huis. Ook zonder enige technische kennis is het aansluiten een fluitje van een cent. Een heel huis met muziek, perfect synchroon en te bedienen met je smartphone.

 

De nieuwe BeoPlay H9 is onze favoriet. Zachte leren over-ear oorkussens van lamsleer, een fijne noise-cancelling die zijn werk prima doet, maar niet teveel druk op de oren geeft. Dankzij Bluetooth 4.2 AptX met Low-Latency functie is de geluidskwaliteit op het niveau dat je verwacht. Alle BeoPlay hoofdtelefoons zijn aan te passen met de bijbehorende app en klinken dus altijd precies zoals je wilt.

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

> 365 dagen ruilen > Voor 23.59u besteld, morgen gratis in huis > Klantenservice 020 700 8282